Not known Facts About tekirdağ prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evler istenilen her yere taşınarak firmamız uzman ekipleriyle günler içerisinde kurulum yapılıyor. İç ve dış boya uygulamalarına varana kadar çOkay sayıda işçilik firmamız tarafından yapılıyor.

Konteynerden birçAlright ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve fashionable konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik villa tasarımdan yerinde kuruluma önemli avantajlara sahiptir. ÇOkay sayıda avantajının yanında dezavantajları yok denecek kadar azdır.

Bunun yanı sıra modüler evlerin kişisel zevklere göre sınırsız tasarım fileırsatları sunması gelişmiş ülkelerde bir diğer tercih sebebi olarak karşımıza çıkıyor.

İstenilen noktaya hızlı teslimat ile taşınan dayanıklı prefabrik ev, kolayca montaj edilebiliyor. Belirlenen başka bir arsaya da kolayca taşınan bu evler, şehir dışında yaşamak isteyenlerin de gözdesi hâline geliyor.

Karmod anahtar teslim prefabrik ev modelleri ile anahtarını çevirdiğinizde evinizde yaşamanız için her şeyin hazır olmasını sağlar. Evinizin için yüksek kaliteli iç dekorasyondan tam donanımlı bir mutfağa kadar arzu ettiğiniz her şeye sahip olmanızı garanti eder.

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar edirne prefabrik sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum yapılabilir.

Maliyetler standart olarak üretim ve montaj dahil olarak kırklareli prefabrik şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik ev fiyatları kapsamında da çanakkale prefabrik ev fiyatları satış gerçekleştirilmektedir.

Evimde bir problem olursa hangi konularda bana gardenımcı olacaksınız? Müşteri destek ekibiniz var mı?

Çoğu kişi gibi siz de bir an önce yeni evinize taşınmak istiyor evinizin inşaatını 1 yıl beklemek istemiyorsanız. Prefabrik evler sizin için great bir tercih olacaktır.

Demontaj ve taşıma ücreti karşılığında prefabrik evinizi istediğiniz konuma taşıyabilmekteyiz.

Yapımı son derece pratik ve hızlıdır. Her alana uygun ve istediğiniz ebatlarda imal edilebilir ve çanakkale prefabrik ev fiyatları diğer yapı modellerine göre daha kısa bir zaman zarfında teslim edilir. Bu evlerin ayrıcalıklarından bir tanesi de, ilaveler yaparak genişletmenin mümkün olduğudur. Bu evin küçük geldiği zamanlarda istediğiniz boyutlarda oda, banyo ya da balkon ilave ettirebilirsiniz.

Prefabrik ev teknik özellikleri yalıtım ile sınırlı değildir. Prefabrik ev fiyatları 2022 yılında oldukça ekonomik belirlenebilmiştir. Bunların yanı sıra tüm yapılarımız yangına karşı da dayanıklıdır. En kullanışlı prefabrik ev modelleri kurulumu kolay ve nakliyesi mümkün olduğundan ulaşılması zor olan yerlere de konumlandırılabilmektedir. İstenilen konumda yapının ölçülerine uygun olarak uygun bir zemin hazırlandıktan sonra prefabrik yapı kurulumu sağlanabilir. Yalıtım özelliklerine devam ettiğimizde ise kullanılan PVC pencerelerinde oldukça yalıtkan olduğunu görmekteyiz.

kırklareli prefabrik ev Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Report this wiki page